Ostalo

MLADI RISI NA SP V FRANCIJO

Mlado reprezentanco Slovenije, v kateri je tudi več Triglavanov, čez 10 dni čaka nastop na svetovnem prvenstvu U20 Div I. skupine A, v francoskem Aminesu. Zbor reprezentantov je 2. decembra na Bledu.

MLADA REPREZENTANCA NASTOPILA V PONTEBI

Mladinska reprezentanca Slovenija je te dni nastopila na pripravljalnem turnirju v Tabljah/Pontebi v Italiji, kjer je v družbi Italije, Francije in Madžarske po všečnih predstavah na koncu zasedla 3. mesto.

BREZPLAČNO REKREACIJSKO DRSANJE V ČASU POČITNIC

V času "krompirjevih" počitnic bo v Ledeni dvorani BREZPLAČNO rekreacijsko drsanje na voljo vsak dan razen četrtka. Termini med tednom so od 10.00 do 12.00.

STATISTIKA HZS

Statistiko tekmovanj vseh kategorij v okviru DPS, kakor tudi drugih, kjer tekmujejo nekatera slovenska moštva, lahko najdete na novi spletni strani HZS.

ZBOR REPREZENTANCE U20 NA BLEDU IN TURNIR V TABLJAH

Reprezentanca U20 pod vodstvom selektorja Gorazda Drinovca bo v času med 7. in 10. novembrom nastopila  na turnirju v italijanskih Tabljah, katerega se udeležujejo Slovenija, Italija, Francija in Madžarska. V izbrani vrsti tudi trije hokejisti Triglava in dva kranjska legionarja.

REPREZENTANČNI EIHC TURNIR V LJUBLJANI

Novembra bo v ljubljanski Hali Tivoli potekal reprezentančni EIHC turnir, katerega se udeležujejo Slovenija, Avstrija, Francija in Italija. Med risi bosta zaigrala tudi Anže Kopitar in Jan Muršak, ki pa ne bosta edina NHL-ovca na turnirju. Vstopnice so že v prodaji!

PREDSTAVLJAMO TEKMECE INL: HK SLAVIJA

Prvi tekmec orlov v novem INL tekmovanju (tekma bo v soboto ob 19.15) bodo stari znanci  s slovenskih ledenih ploskev, hokejisti zaloške Slavije, s katerimi bijemo zadnja leta zanimive in napete obračune polne preobratov.

PREDSTAVLJAMO TEKMECE INL: VEU FELDKIRCH

Feldkirch se lahko pohvali tudi z naslovom najboljšega kluba v Evropi, potem ko so v sezoni 1997/98 v finalu premagali moskovski Dinamo in pripravili prvovrstno presenečenje. Del te uspešne zgodne sta bila tudi Slovenca Tomaž Vnuk in Nik Zupančič.

PREDSTAVLJAMO TEKMECE INL: EHC PALAORO LUSTENAU

Bogato zgodovino ima tudi hokejsko moštvo EHC Lustenau. Čeprav ustanovljeno »šele« leta 1970 je kar osemkrat osvojilo naslov najboljšega v avstrijski 2 ligi. Po letu 2000 so naslov osvojili dvakrat, nazadnje v sezoni 2008/09.

PREDSTAVLJAMO TEKMECE INL: EK ZELLER EISBAREN

Zellerški polarni medvedi imajo dolgo zgodovino, saj je bil klub ustanovljen daljnega leta 1928. Od ustanovitve enote avstrijske druge lige leta 1965, so naslov najboljšega v tej osvojili sedemkrat, od tega po letu 2000 dvakrat, nazadnje v sezoni 2004/05.