Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

Ostalo

Zgodovinsko mesto Bregenz je znano po kulturnih prireditvah, kjer si operne spektakle, ki potekajo na velikem jezerskem odru, ogleda tudi do 7000 tisoč ljudi hkrati. V športnem pogledu je kraj rokometno orientiran, saj ima tam domicil avstrijsko prvoligaško moštvo Bregenz.

NOV RAZPORED TEKEM LIGE INL

Zaradi izstopa jeseniških hokejistov iz tekmovanja INL in s tem zmanjšanja števila sodelujočih klubov na 6, je vodstvo lige pripravilo nov razpored tekmovanja. Hokejiste letos čaka nov sistem tekmovanja, katerega tekme bodo  večjidel potekale ob vikendih.

JESENIČANI IZSTOPILI IZ LIGE INL

Z avstrijske hokejske zveze so uradno sporočili, da Acroni Jesenice po odpovedi nastopov v Ligi Ebel v prihodnji sezoni ne bodo nastopile niti v novoustanovljeni Mednarodni ligi. Nekoč ponos slovenskega hokeja se je očitno znašel v brezizhodnem položaju.

MLADI ORLI PRIČAKALI ANŽETA KOPITARJA

Med številnimi ljubitelji hokeja, ki so danes prišli na brniško letališče pozdraviti šampiona NHL lige, “kralja” Anžeta Kopitarja, so bili tudi hokejisti Triglava.

ANŽE KOPITAR – HK TRIGLAV KRANJ SE VESELI TVOJEGA USPEHA

ANŽE, ZATE NI HOKEJSKIH MEJA.

ANŽE, poznamo te dalj časa kot Amerika, zato lahko rečemo: BIL SI HOKEJSKI KRALJ in KRALJ SI OSTAL.

REPREZENTANCA U18 OSTAJA V ZGORNJEM RAZREDU DIVIZIJE I

Mladinski U18 reprezentanci Slovenije, pod vodstvom Valerija Šahraja, na svetovnem prvenstvu divizije I-A na Slovaškem ni uspel podvig preboja v elito svetovnega razreda, ostajajo pa v družbi zgornjega razreda divizije I.

SELEKCIJA SLOVENIJE U11 OSVOJILA TURNIR V ZALOGU

Pretekli vikend, je v Zalogu potekal močan mednarodni turnir, igralcev rojenih leta 2001 in mlajši. Turnir osvojila selekcija Slovenije U11, v kateri je igral tudi Triglavan Lenart Markun, ki je bil izbran za MVP (najkoristnejšega igralca) celotnega turnirja.

REPREZENTANCA U18 NA SP DIV I NA SLOVAŠKO

V sredo se v slovaškem Pieštanyju pričenja svetovno prvenstvo Divizije I-A reprezentanc do 18 let, na katerem bo svojo priložnost preboja v elito iskala tudi slovenska izbrana vrsta. V vrstah risov se bodo borili trije hokejisti Triglava.

REPREZENTANCA NA POLJSKO, V MOŠTVU TUDI ČIMŽAR

Danes je na Poljsko odpotovala slovenska članska reprezentanca. V ekipi risov ima svojega predstavnika tudi kranjski Triglav, katerega bo predstavljal najboljši strelec mladinskega slovenskega državnega prvenstva, Tadej Čimžar. Ob njem bodo v izbranem moštvu Slovenije še trije v Triglavu vzgojeni hokejisti.

HZS – POSTANITE VOLONTER NA SVETOVNEM HOKEJSKEM PRVENSTVU

Postanite aktivni član organizacijskega odbora za Svetovno prvenstvo v hokeju na ledu, ki bo aprila v Ljubljani. Spoznajte delo reprezentanc od blizu, oglejte si prvenstvo tudi izza odra in pomagajte to prvenstvo narediti res nepozabno. Potrebujemo vas! Prijavite se in postanite prostovoljci.