Ostalo

BILTEN SEZONE 2015/16

HZS je ob koncu sezone izdala Bilten 2015/16, ki ponuja pregled klubskih in reprezentančnih rezultatov po selekcijah in druge zanimive informacije.

PRED ČLANSKIM SP

Izbrana članska vrsta Slovenije v soboto na Poljskem prične z boji za vrnitev med svetovno elito, tekmeci pa Japonska, Italija, Poljska, Koreja in Avstrija. Med risi tokrat dva Kranjčana.

REPREZENTANCA U18 NA SP V ITALIJO

Na svetovno prvenstvo se pripravlja tudi mladinska U18 reprezentanca. To med 18. in 24. aprilom čaka nastop v italijanskem Asiagu, njihovi tekmeci za čim boljše pozicije pa bodo Italijani, Madžari, Ukrajinci, Japonci in Korejci. Na širšem spisku tudi 4 Orli.

RISINJE ČAKA SP NA BLEDU

V soboto se na Bledu prične svetovno prvenstvo Divizije II, skupina A za dekleta. Tekmice našim bodo Poljska, Hrvaška, Velika Britanija ter Severna in Južna Koreja. Med Risinjami tudi devet kranjskih Orlic.

PRIPRAVE RISOV V KRANJU

V kranjski Ledeni dvorani Zlato polje so se začele dvotedenske priprave slovenske članske izbrane vrste, katero aprila čaka nastop na SP v poljskih Katowicah. Reprezentantom za učinkovitejše priprave pomagajo tudi Triglavani.

REPREZENTANČNE AKTIVNOSTI

Drugi teden februarja je tradicionalno rezerviran za reprezentančne aktivnosti različnih selekcij. V njihovih vrstah najdemo tudi številne Triglavane.

MLADI RISI NA TUJE

Prekinitev tekmovanj v času decembrskega mladinskega U20 svetovnega prvenstva bodo za svoje aktivnosti izkoristile še druge reprezentančne selekcije, v vrstah katerih so tudi orli.

REPREZENTANCA U20 NA SP

V nedeljo pričetek priprav mladinske U20 reprezentance na SP divizije I skupine B, ki bo potekalo v Franciji. Med risi tudi Kranjčani.

DRUŽINSKI DAN AVTOHIŠE VRTAČ

V soboto dopoldan ima Avtohiša Vrtač, ki je tudi sponzor HK Triglav Kranj, t.i. Družinski dan. Ob predstavitvi novih modelov, je dan namenjen tudi zabavnim igram za vso družino.

REPREZENTANČNI TEDEN

Po jesenskih prazničnih dnevih, sledi tradicionalni premor tekmovanj, namenjen reprezentačnim aktivnostim. Aktivne bodo tudi mlajše selekcije Risov, ki jih čakajo nastopi v sosednjih državah, v njihovih vrstah tudi Triglavani.