Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

Ostalo

AVTOHIŠA VRTAČ, NOVI SPONZOR

Člane in simpatizerje kluba z zadovoljstvom obveščamo, da smo v HK Triglav Kranj pridobili novega sponzorja, Avtohišo Vrtač iz Kranja. Akcijska ponudba za člane HK Triglav.

ORLI LETIJO DALEČ

Nekdanji orli tudi v novi sezoni osvajajo ledene ploskve v tujini. Letos jih bo tam sicer več nastopilo v dresih različnih, kar štirih slovenskih klubov.

ŠPORTNE ŠTIPENDIJE 2015/16

Olimpijski komite Slovenije, Ministrstvo za izobraževanje,znanost in šport ter Fundacija za financiranje športnih organizacij razpisujejo športne štipendije za šolsko oz. študijsko leto 2015/16.

KRANJSKI FESTIVAL ŠPORTA 2015

V Kranju se bo v času od torka, 15. do sobote, 19. septembra, v organizaciji Športne zveze Kranj, odvijal prvi kranjski Festival športa Kranj 2015, na katerem bo sodeloval tudi HK Triglav. Že v soboto,12. na Brdu poteka Triglavov tek, v soboto,19. pa Županov tek.

PRIPRAVE REPREZENTANCE U20

Reprezentančna selekcija U20 se bo v okviru priuprav na decembrsko svetovno prvenstvo koncem meseca zbrala na Jesenicah. Med 25-erico vabljenih tudi štirje Kranjčani.

BILTEN HZS 2014/15

HZS je ob koncu sezone izdala Bilten 2014/15, ki ponuja pregled klubskih in reprezentančnih rezultatov po selekcijah in drugih zanimiv informacij.

ORLI LETIJO DALEČ

Največji met sezone je letos uspel branilcu Andreju Tavžlju, ki je z moštvom Toros osvojil naslov najboljšega v ruski ligi VHL. Do krone v francoski je le malo zmanjkalo napadalcu Anžetu Kuraltu.

SVETOVNO U18 PRVENSTVO V MARIBORU

V Mariboru bo od nedelje, 12. do sobote, 18. aprila potekalo Svetovno U18 prvenstvo divizije I, skupine B. Med 23 reprezentanti tudi peterica igralcev Triglava.

RISINJE V ŠPANIJO

Slovenska ženska hokejska reprezentanca bo v času od 7. do 13. marca v španski Jaci nastopila na svetovnem prvenstvu divizije II, skupina A. Med risinjami tudi sedem orlic.

OBISK IZ MONTREALA NA ROJSTNI DAN HOKEJA

Na današnji dan pred 140 leti, torej 03. 03. 1875 je bila odigrana prva organizirana tekma hokeja na ledu v Montrealu v Kanadi. Tekma se je prvič odigrala po takratnih hokejskih pravilih in s pravimi sodniki, prav zato so pri IIHF to tekmo in ta datum, leta 2002 določili kot rojstni dan današnjega hokeja na ledu.