Ostalo

REPREZENTANCE NA DELU

Prvi teden februarja je zopet reprezentančno obarvan. Nastopi v dresu z risom na prsih čakajo več selekcij, ki bood nastopile v Kitzbuhlu, Kapošvarju, Asiagu in Dunaju.

U15: SELEKCIJA 2000 NA MADŽARSKEM

Selekcija Slovenije, fantov rojenih leta 2000, v kateri so tudi štirje člani letnika 2001 odhaja danes na "Turnir štirih narodov" v Madžarski Kaposvar.

U15: SELEKCIJA LETNIKA 2000 NA TURNIR V AVSTRIJO

V sredo, 17.12. 2014 selekcija igralcev Slovenije rojenih leta 2000, potuje na turnir štirih narodov v avstrijski St. Pölten. Na turnirju, ki nosi uradno ime "U15 Austrian Hockey Board Tournament" se bodo pomerili z vrstniki iz Madžarske, Italije in Avstrije. Prvi dan jih čakajo treningi in uigravanje, s tekmovanjem pa pričnejo v četrtek.

MED RISI TUDI TADEJ ČIMŽAR

December bo ponovno reprezentančno obarvan. Člani gostujejo v Franciji, pred U20 mladinci je svetovno prvenstvo, U16 gre na turnir. Med vsemi so mesto našli tudi številni  orli. V članski vrsti Tadej Čimžar.

MLADI RISI V KANADO

Mlada hokejska U18 reprezentanca, v kateri je tudi peterica orlov, je danes zjutraj odpotovala na turnir v kanadski Halifax.

REPREZENTANČNI TEDEN

Prvi novembrski teden je tradicionalno reprezentančno obarvan. Nastopi v dresu z risom na prsih čakajo tako člansko zasedbo, kot tudi selekcije U20, U18 in U16, med njimi pa tudi vrsta Triglavanov.

PREDSTAVITEV TEKMOVANJA INL

Danes je vodstvo lige INL na tiskovni konferenci v Kitzbühlu predstavilo zasnovo tekmovanja v sezoni 2014/15. Ligi, ki letos šteje 11 članov - šest avstrijskih in pet slovenskih, sta se pridružila dva avstrijska novinca.

ZNANA ZASNOVA ČLANSKEGA DPS

Dva tedna pred pričetkom tekmovanj je znana tudi zasnova tekmovanja članov za državno prvenstvo. Za razliko od zadnjih nekaj let, bodo udeleženci lig INL in EBEL, namesto zgolj v končnici,  palice prekrižali že tekom sezone.

RISI U20 NA MADŽARSKEM

Slovenska U20 reprezentanca je ta teden v Budimpešti odigrala tri pripravljalne tekme proti madžarski izbrani vrsti. V izbrani vrsti 5 Kranjčanov

ORLI LETIJO DALEČ

Kot že nekaj sezon, pripravljamo kratek pregled destinacij slovenskih legionarjev, ki so svojo hokejsko pot začeli v Triglavu. Člane letos najdemo v Rusiji,  Kazahstanu, Franciji, Britaniji, mlajše pa na Češkem in v Avstriji.