HOKEJSKE PRIPRAVE V VRCHLABIJU

07.08.2016

V avgustu mlajše selekcije HK Triglava čakajo že tradicionalne enotedenske hokejske priprave v češkem Vrchlabiju, ki letos potekajo v času od 14. do 20. avgusta.

Odhod avtobusa na Češko bo v soboto, 13. avgusta ob 21h, povratek v Kranj pa je predviden za nedeljo, 21. avgusta ob 8h. Igralci bodo v Vrchlabiju nastanjeni v penzionu Roudenka.

Na pripravah bodo igralci v 7 dneh opravili 14 enot treningov na ledu, katerih glavni poudarek bo izpopolnjevanje osnovne tehnike drsanja, vodenja ploščice, streljanja ter taktike. Treningi na suhem se bodo izvajali v fitnesu, telovadnici in ledeni dvorani. Zelo pomembno je tudi razvijanje ekipnega duha, socializacije igralcev znotraj ekipe in psihološka priprava igralcev na zahtevna tekmovanja v prihajajoči sezoni. V prostem času bo seveda poskrbljeno tudi za družabne igre.

Vsak udeleženec priprav potrebuje popolno hokejsko opremo, ki vključuje 2 hokejski palici, minimalno dva skoka (podobleka), »bidon«, kratke hlače in nekaj majic (suhi trening), športne copate, natikači za pod tuš, kapa, pulover, anorak, trenerka, spodnje hlače, nogavice, copate za v sobo, veliko brisačo, potrebščine za osebno higieno, manjši nahrbtnik, družabne igre, zdravstveno izkaznico.

Vse dodatne informacije dobite pri tehničnem vodji posamezne selekcije.