OBČNI ZBOR OB 50. LETNICI KLUBA

29.04.2018

Pozdravljeni hokejisti in hokejistke selekcij HK Triglav Kranj, spoštovani starši in prijatelji kluba.

 

HK Triglav Kranj v letu 2018 praznuje petdeset let svojega delovanja. V počastitev "hokejskega abrahama" vas vabimo na občni zbor kluba, ki bo v sredo, 9. 5. 2018, ob 19. uri v ledeni dvorani Zlato polje. V prvem »formalnem« delu občnega zbora, ki se bo zaključil ob 19:45, bomo v skladu s statutom  pregledali dejavnost  kluba v letu 2017 in sprejeli izhodišča za delovanje kluba v prihodnje.

 

Drugi del občnega zbora kluba s pričetkom ob 20. uri bo bolj svečano obarvan in posvečen bogati petdesetletni zgodovini kluba, ki jo bo v uvodu povzel predsednik kluba. V nadaljevanju bomo k sodelovanju povabili župana MO Kranj in predsednika HZ Slovenije ter ostale povabljene goste, predstavili igralce in igralke U16, U14, U12, U10 in najmlajše v našem klubu ter zaključili s podelitvijo medalj najboljšim selekcijam kluba v DP v sezoni 2017/2018, mladincem za 2. mesto, članicam in članom za 3. mesto.

 

K bogati zgodovini HK Triglav Kranj so dali pečat mnogi posamezniki in najzaslužnejšim bomo podeli tudi plakete ob 50 letnici kluba.

Dogajanje v drugem delu večera bo tudi kulturno bogato, poskrbljeno bo tudi za jedačo in pijačo. Pričakujemo, da boste tudi vi s svojo prisotnostjo pokazali pripadnost klubu in njegovi dolgoletni tradiciji.

 

Želimo vam prijetne praznike in vas lepo pozdravljamo.

 

Jure Ahačič, predsednik HK Triglav Kranj