Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

PREGLED TEDNA: ZMAGE STAREJŠIH, PORAZI MLAJŠIH

23.01.2017

V preteklem tednu, so bile tekmovalno dejavne vse selekcije Triglava z izjemo ml. dečkov U12, mladincev U18 in članic. Zmagovalno so še vedno na poti člani in mladinci v ligi EBYSL, manj uspešni so bili oslabljeni kadeti in dečki, pri turnirju hokejskih šol pa se rezultati še ne beležijo. 

 

V nedeljo, 22.1. 2017 je bil v dvorani Zlato polje velik živ-žav, okrog 170 nadebudnežev se je v 18-ih ekipah pomerilo v selekcijah U8 in U10, na ledu pa smo videli ob domačih orličih še mlade Jeseničane, Založane in Mariborčane. Rezultati se tu še ne beležijo, saj gre v prvi vrsti za igro in zabavo, ter spoznavanje s hokejsko igro, kar pa ne zmanjšuje želje in borbenosti najmlajšim članom vseh klubov.

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

U14 - DEČKI

HDK MARIBOR : HK TRIGLAV 3:2 (-:-, -:-, -:-)

Dečki na gostovanju v Mariboru niso uspeli presenetiti domačinov, novi proložnosti za točke pa bodo imeli v prihajajočem tednu, ko doma gostijo v torek Jeseničane, ob koncu tedna pa še Celjane.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

U16 - KADETI

HD JESENICE : HK TRIGLAV 6:0 (2:0, 1:0, 3:0)

Zaradi bolezni zdesetkani Triglavani, niso bili kos številčnejšim in za povrhu vodilnim Jeseničanom. Prihodnjo soboto gostujejo na Bledu, kjer se bodo pomerili z MK Bledom, ki še upa in se bori za uvrstitev na eno od prvih treh mest, katero prinaša nastop na Rookie cupu.

ZAPISNIK TEKME:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

U20 - EBYSL

Še naprej pa z igro in rezultati navdušujejo mladinci v mednarodni ligi do 20 let. V četrtek so najprej doma premagali orle iz Beljaka, v nedeljo pa so se iz napornega gostovanja v Budimpešti vrnili z minimalno zmago in novimi tremi točkami.

Do konca rednega dela jih čaka še devet tekem, že v četrtek ob 17.30 bodo gostovali pri vodilnih Jeseničanih, v nedeljo pa se v Beljaku še zadnjič letos pomerijo z ekipo VSV.

HK TRIGLAV : EC VSV 4:2 (1:0, 1:2, 2:0)

POROČILO TEKME:

 

VASAS : HK TRIGLAV 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)

STATISTIKA TEKME:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

ČLANI

Triglavani so dobili tudi zaostalo tekmo z Zagrebom, slavili 14. zapored v sezoni in ob tekmi manj povišali prednost na lestvici. Trenutno so moštvo z najučinkovitejšim napadom in najtrdnejšo obrambo tekmovanja.

V soboto, 28.1. 2017 ob 17.30 gostujejo v Zagrebu pri istem nasprotniku.

HK TRIGLAV - KHL ZAGREB 10:1 (6:0, 2:0, 2:1)

POROČILO TEKME: