VOŠČILO PREDSEDNIKA

24.12.2014

Športniki, starši  in prijatelji HK Triglav Kranj.

Za nami je več kot uspešno leto tako v tekmovalnem kot tudi organizacijskem pogledu. Tri selekcije HK triglav Kranj so tekmovalno sezono 2013/2014 končale na odru za najboljše. Najbolj so nas razveselili dečki z naslovom državnega prvaka, prav tako članice z enakim naslovom in osvojenim tretjim mestom v ligi DEBEL ter mladinci, ki so bili tretji. Tudi ostale selekcije so v okviru svojih zmožnosti naredile korak naprej in povsem opravičile pričakovanja vodstva kluba. Posebna pozornost velja najmlajšim »triglavanom«, ki na turnirjih dokazujejo, da so iz pravega testa in da se za prihodnost kranjskega hokeja ni bati. Priznanje našemu klubu in strokovnosti se odraža tudi z zaupanjem HZ Slovenije, ki je našim trenerjem zaupala vodenje mladih selekcij Slovenije in vodenju strokovnega sveta ter povabilu predsednika HZ Slovenije v predsedstvo HZS kar dvema članoma našega kluba. Prav tako so imena  igralcev HK Triglav Kranj zastopana na seznamih selektorjev državnih reprezentanc od najmlajših do članske vrste Slovenije.

Začetek sezone 2014/2015 nas je »šokiral« s problemi okrog Ledene dvorane Zlato polje, kar se je stopnjevalo do te mere, da je bil na tehtnici obstoj kluba in hokeja v Kranju v prihodnje. Cilj vodstva je bil vedno zagotoviti normalne pogoje za trening in tekmovanja našim članom, zato smo bili primorani izvesti posamezne odločitve, ki nam zagotavljajo mirno hokejsko prihodnost ne samo v letu 2015 pač pa tudi na daljše obdobje. V jeseni 2014 smo premišljeno po več mesecih dogovarjanj in pogajanj prevzeli v dogovoru z lastniki dvorane in MO Kranj v celoti v svoje roke upravljanje Ledene dvorane Zlato polje. Pozitivni rezultati te odločitve se že kažejo in bodo pravo vrednost pokazali v nekaj letih, vsekakor pa v letu 2015 ne bomo več v skrbeh, ali bomo avgusta imeli led ali ne.

Praznični dnevi so priložnost, da gremo v preteklost in se spomnimo lepih dogodkov, ki naj nam dajo dovolj poguma in optimizma tudi za prihodnost. So tudi čas za pohvale in čestitke vsem, ki so k delovanju HK Triglav Kranj karkoli prispevali po svojih zmožnostih in na svojih področjih. Ne bom vas našteval, ker vas je preveč. Vsem le iskrena hvala v imenu vodstva kluba in v mojem imenu.

Želim vam mirne in čarobne trenutke v zadnjih dnevih leta 2014, ki je bilo za naš klub najuspešnejše v vsej skoraj petdesetletni zgodovini hokeja v Kranju. Leto 2015 naj bo za vse polno zdravja, osebne sreče in navijaških radosti ob igrah igralcev in igralk HK Triglav Kranj.

Jure Ahačič, predsednik