HK Triglav

GORAZD DRINOVEC: O PRIHODNOSTI SLOVENSKEGA HOKEJA

Pred dnevi smo Gorazdom Drinovcem zaključili ocenjevanje klubske sezone, pred pričetkom svetovnega prvenstva divizije I v Južni Koreji, pa smo si s portala IIHF sposodili intervju, v katerem naš glavni trener razmišlja o prihodnosti slovenskega hokeja: o igralcih, tekmovanjih, sponzorstvih.

GORAZD DRINOVEC, GLAVNI TRENER: OCENA SEZONE

Za konec pregledov klubske sezone smo se o članski, pa tudi o kratki oceni ostalih selekcij, pogovarjali z glavnim trenerjem HK Triglav, Gorazdom Drinovcem. »Tekmovalna sezona se je za HK Triglav zaključila izredno uspešno, z določenimi izboljšavami v treningih pa bomo težili k še boljšemu rezultatu, tako v tekmovalnem kot v vzgojno izobraževalnem smislu!«

JURE KOZJEK, TRENER KADETOV: OCENA SEZONE

Jure Kozjek, trener kadetov:"Po lanskem 6., smo si letos za cilj postavili 4. mesto in ga tudi dosegli. Borbenost, požrtovalost in moštveni duh so krasili ekipo kadetov in pomagali zakriti tudi katero pomanjkljivost, ki jo bodo fantje s treningi še odpravili."

DOMEN JEMEC, TRENER ML.DEČKOV: OCENA SEZONE

Domen Jemec, trener orlov U12:"Kadar smo prikazali kombinatorno igro smo bili enakovredni tudi ekipam, ki so prvenstvo zaključile na mestih pred nami. Nenazadnje imajo fantje veliko znanja, ki še ni prišlo do pravega izraza. Ima pa ta ekipa še velike rezerve in ko bodo igralci na enakem telesnem nivoju z vrstniki, jim bo precej lažje."

LED SE ŽE TOPI

Tekmovalna sezona se je končala in tudi led v kranjski Ledeni dvorani Zlato polje se že topi. Danes so še zadnji treningi, za pravi konec hokejske sezone pa posamezne selekcije čaka še kakšen nastop na mednarodnih turnirjih v tujini.

MITJA KERN, TRENER MLADINCEV: OCENA SEZONE

Generacija z vztrajnim delom prišla do prve medalje!

Mitja Kern, trener selekcije Triglav U18, ki je letos osvojila 3. mesto v domačem prvenstvu. "Medalja, ki smo jo osvojili, je več kot zaslužena, saj so igralci vložili ogromno truda pri samem treningu in pokazali veliko volje po napredovanju in dokazovanju"

EDO HAFNER, TRENER DRŽAVNIH PRVAKOV: OCENA SEZONE

Edo Hafner, trener državnih prvakov selekcije U14:"Hokej je kolektivna igra v kateri mora vsak opraviti svoj del naloge. Da smo se postavljenega načina dela lotili na pravi način, kaže končni izkupiček."

SREČNO 2014

Igralci, igralke, trenerji, tehnični, starši in prijatelji kluba HK Triglav Kranj. Naj bo leto 2014 boljše za tiste, ki niste bili zadovoljni s prejšnjim in naj ostalim prinese vsaj toliko zadovoljstva kot leto, ki odhaja.

VABILO K SODELOVANJU

Klubsko spletno stran bi radi še bolj približali članom, staršem, prijateljem kluba in drugim ljubiteljem hokeja. Če ste pripravljeni pomagati v obliki pisanja komentarjev, poročil, blogov ali kako drugače, pišite. Veseli bomo vašega odziva.

GAŠPER JORDAN KONČAL HOKEJSKO KARIERO

Zaradi ponavljajočih se poškodb in na priporočilo zdravnikov je Gašper Jordan, 23-letni napadalec orlov, moral zaključiti hokejsko kariero.