Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

HK Triglav

V okviru dogodkov ob 50 letnici delovanja HK triglav Kranj bo v soboto, 31.3.2018, srečanje  generacij  igralcev, ki so v bogati zgodovini kluba nastopali za člansko ekipo HK Triglav Kranj.

RAZPORED TEKMOVANJ V SEZONI 2017/18

Hokejska zveza Slovenije, postopoma objavlja razporede in propozicije tekmovanj pod njenim okriljem, za vse kategorije igralcev.

HOKEJSKI DAN HK TRIGLAV KRANJ

V ponedeljek, 8. maja se družimo na tradicionalnem Hokejskem dnevu HK Triglav Kranj. Vabljeni!

SPREJEM ZA KRANJSKE ŠPORTNIKE

Med prejemniki športnih priznanj MO Kranj za leto 2016 tudi člani lanske U19 ekipe HK Triglav, državnih mladinskih prvakov. Prireditev bo v sredo, 29. marca ob 18h na Glavnem trgu. Vabljeni!

PREGLED TEDNA: MLADINCI V EBYSL KONČALI SEZONO

V preteklem tednu so bili aktivni kadeti, ki v četrtfinalu merijo moči z Založani, mladinci v ligi EBYSL so odigrali svoji dve zadnji tekmi, člani pa nadaljujejo uspešne igre v letošnji sezoni.

PREGLED TEDNA: 8 TEKEM, 7 ZMAG

Precej uspešen teden je za našimi selekcijami edini, ki so zabeležili poraz so bili naši najmlajši iz U12, zato pa so vse ostale selekcije zmagovale.

 

PREGLED TEDNA: ODIGRANIH 9 TEKEM

V prekelem tednu so bile tekmovalno aktivne vse naše selekcije, najbolj med njimi pa mladinci do 18 let, ki so odigrali kar tri tekme.

PREGLED TEDNA: ČLANI IN U20 PONOVNO ZMAGOVITO

Zaradi reprezentančnega premora, so bile tokrat tekmovalno aktivne samo štiri selekcije. V sicer petih tekmah, so kadeti in članice izgubili, mladinci U20 in člani pa so ponovno na zmagovitem tiru.

 

PREGLED TEDNA: PRVI PORAZ ČLANOV, PRVA ZMAGA ČLANIC

Razen mladincev v ligi do 18 let, so bile tokrat tekmovalno dejavne prav vse selekcije Triglava.

PREGLED TEDNA: ČLANI S 15. ZAPOREDNO ZMAGO

V preteklem tednu so za 15. zaporedno zmago poskrbeli člani, mladinci v ligi EBYSL so zabeležili dve ničli, mladinci do 18 let so ugnali vrstnike iz Tivolija, polovično uspešni pa so bili tudi dečki do 14 let.