HK Triglav

PRIPRAVE NA NOVO SEZONO

Pričetek suhih treningov, ki so temelj priprav na novo hokejsko sezono, bo v torek, 3.5. 2016, potekali pa bodo vse do konca šolskega leta.

USPEHOM SLEDIJO TUDI SPONZORJI

Z veseljem obveščamo, da smo s sponzorjema Zavarovalnica Triglav in  Jungheinrich, podjetje za notrajo logistiko, že sklenili nove pogodbe, ki podpirajo naše uspešno delo.

LED SE TOPI

Led se topi, s suhimi treningi kot začetinimi pripravami na novo sezono, nadaljujemo po prvomajskih praznikih. Zdaj je čas, da s hokeja preklopite na končnico v šolskih klopeh. Sezona 2015/16 s 3 lovorikami in preko 200 članov rekordna.

GORENJSKI GLAS: SLAVJE KADETOV

Tudi v zadnji, marčevski številki Kranjčanke, mesečne priloge Gorenjskega glasa, ni šlo brez zapisov iz Ledene dvorane. Tokrat so si pozornost prislužili kadeti z osvojitvijo naslova državnih prvakov in članice s 15 letnico delovanja.

TRIGLAVANI V MEDIJIH: KRIŠTOF POTOČNIK

Naslov prvakov mi veliko pomeni. Tako za Kranjčanko, prilogo Gorenjskega glasa, pravi mladi kranjski hokejist Triglava Krištof Potočnik s Primskovega, ki uživa v hokeju, veliko pa mu pomenita tudi druženje s prijatelji in vzdušje v garderobi.

GORENJSKI GLAS: MLADI ORLI PRVAKI

Prejšnji mesec so naslov državnih prvakov med mladinci osvojili hokejisti kranjskega Triglava, minuli torek pa so pokal za najboljše v državi v Dvorani Zlato polje dobili še kadeti Triglava in dokazali, da najboljše mlade hokejiste vzgajajo v Kranju.

GORENJSKI GLAS: PONOSNI NA MLADINCE

O naslovu državnih prvakov pri mladincih, ostalih pričakovanjih v tej in novi (avstrijski?) sezoni  ter delu v klubu, je za Gorenjski glas spregovoril glavni trener, Gorazd Drinovec.

OD KOD SO NAŠI ČLANI

Dvestoglavo članstvo HK Triglav Kranj prihaja iz različnih Gorenjskih občin in krajev. Pripravili smo krajši pregled od kod so doma.

TOFI IGRALEC EBEL TEKME

Napadalec Krištof Potočnik je v svojem tretjem nastopu v ligi Ebel zabil prvi zadetek, pridal podajo in si prislužil naziv igralca Ebel tekme.

TRIGLAVANI V EBEL

Kranjsko kolonijo v ljubljanskem Tivoliju so danes dopolnili še trije igralci HK Triglav, ki so pomagali zdesetkanemu Ebelligaškemu moštvu zmajev.