HK Triglav

VOŠČILO PREDSEDNIKA KLUBA

Praznični dnevi so priložnost, da se spomnimo lepih dogodkov, ki naj nam dajo dovolj poguma in optimizma tudi za prihodnost. So tudi čas za pohvale in čestitke vsem, ki so k delovanju kluba karkoli prispevali.

KOLEDAR HK TRIGLAV 2016

Z nekaj zamude zaradi tehničnih težav je izšel klubski koledar za leto 2016, kupite pa ga lahko v klubski pisarni.

ČLANICE OBDARILE BOLNE OTROKE

V torek, 22. in sredo, 23. decembra so članice HK Triglav obiskale pediatrični oddelek jeseniške in otroški onkološki oddelek ljubljanske bolnišnice in z obdaritvijo obolelih otrok z igračami, tem pričarale nasmeh na obraz.

DOBRODELNA AKCIJA ČLANIC

Članice bodo naslednji teden obiskale otroke na pediatričnem oddelku na Jesenicah in  onkološkem oddelku v Ljubljani ter jim z igračami, knjigami, igrami skušale pričarati lepše praznične dni.

TRIGLAVANI V MEDIJIH: VESNA AŽMAN

Tokrat smo si sposodili intervju z našo članico, Vesno Ažman, nekdanjo profesionalko severnoameriške ženske lige NWHL. Pogovor smo nameravali opraviti sami, a je ta na Intervju.si tako izčrpen, da odgovori na vsa vprašanja.

TRIGLAVANI V MEDIJIH: DOMEN JEMEC

Loške novice, priloga Gorenjskega glasa, znova namenja pozornost kranjskemu hokeju. V decembrski številki ima intervju trener mlajših selekcij HK Triglav, Domen Jemec.

TRIGLAVANI V MEDIJIH: MAJ TAVČAR

V slovenskih medijih kranjski hokejisti, še posebej mladi, niso redni gostje. Veseli smo prispevka o vsakem in ga z veseljem objavimo. Tokrat je imel v Loškem Glasu intervju Maj Tavčar.

2. ROOKIE CUP: KRANJ BO GOSTIL ENO OD SKUPIN

Eden od kvalifikacijskih turnirjev za 2. Rookie Cup bo marca 2016 v Kranju! Lanski edini slovenski finalist tega regionalnega pokala bo gostil klube iz Avstrije, Madžarske in BiH.

FOTOGRAFIRANJE SELEKCIJ

V naslednjem tednu bo potekalo skupinsko fotografiranje posameznih selekcij, predvideno po navedenem razporedu.

ANŽE AHAČIČ: ZADNJI MOHIKANEC

Anže Ahačič, zadnji dve sezoni tudi kapetan orlov, se je odločil zaključiti hokejsko kariero. 29-letni napadalec je zadnji igralec zlate generacije Triglava, ki je še drsal po domačem ledu