HK Triglav

VSTOPNICE IN AKREDITACIJE 2015/16

Upravni odbor HK Triglav je za sezono 2015/16 cenik vstopnic za ogled tekem članskega moštva ohranil na ravni lanskih, nekoliko pa znižal ceno letnih vstopnic.

PRVI SLOVENEC V ŠVICARSKI HOKEJ ŠOLI

Lenart Markun, 14-letni hokejist Triglava, bo kot eden najbolj nadarjenih domačih igralcev mlajših generacij, kariero nadaljeval v Švici, kjer je od Slovencev v NLA uspelo zadrsati le Ivu Janu.

LEDENA DVORANA SE PREBUJA

Za nami sta prva dva tedna nadaljevanja suhih priprav na novo sezono in istim bo namenjen še naslednji teden. V tem se predvidoma začne pripravljati tudi led, po katerem bo moč zadrsati v zadnjem avgustovskem tednu.

ZAČETEK 2. DELA PRIPRAV

V ponedeljek, 3. avgusta pričnemo z drugim delom priprav na novo sezono. Za uvod suhi treningi , tem sledijo priprave na Češkem, led pa v Kranju pričakujemo koncem meseca.

RAZPOREDI TEKMOVANJ ZA DPS

Znani so se že razporedi tekmovanj za državno prvenstvo večine selekcij. V ta bodo tudi letos vključena po tri moštva s Hrvaške, novinka je v novi sezoni beograjska Crvena zvezda, ki bo slovenske tekmece gostila v Sloveniji.

JULIJ JE ČAS ZA POČITNICE

Za nami je dvomesečno spomladansko pripravljalno obdobje za novo tekmovalno sezono 2015/16. Julij naj bo počitniški, vidimo pa se zopet v ponedeljek, 3. avgusta!

V SREDO ZADNJI TRENING

Zaradi državnega praznika, bližajočega se konca tedna in s tem pričetka počitnikovanj, s treningi zaključujemo v sredo, 24. junija!

PRIJAVLJENI V VSA DOMAČA TEKMOVANJA

Medtem ko se igralci pripravljajo za novo sezono, strokovni organi kreirajo tekmovanja, v katerih se posamezni letniki igralcev pomaknejo kategorijo višje. Triglavani bodo na domači sceni nastopili v vseh kategorijah, v EBJL skupaj z Olimpijo. Novost je mladinska U19, letos brez članske INL.

ZADOVOLJNI S SEZONO

Kot že nekaj let, je tudi letos v slavnostno okrašeni Ledeni dvorani Zlato polje potekal Hokejski dan HK Triglav, namenjen zboru članov kluba, pregledu rezultatov in načrtov in podelitvi priigranim medaljam ter druženju članstva.

INFORMACIJA O TRENINGIH ZA SEZONO 2015/16

Suhi treningi pripravljalnega obdobja služijo pripravam na novo ledeno sezono, z namenom razvoja motorike, koordinacije, hitrostne vzdržljivosti, maksimalne moči in hitrosti, kamp na Češkem pa tudi razvijanju ekipnega duha in tudi psihološki pripravi.