HK Triglav

TRENINGI V PETEK ODPADEJO

Zaradi maturantskega plesa, ki poteka na lokaciji Ledene dvorane Zlato polje, vsi treningi, tako v petek, 8. kot tudi petek, 15. maja ODPADEJO!
 

HOKEJSKI DAN HK TRIGLAV

V sredo,13. 5. 2015 ob 19h, se bomo po uspešni sezoni in v pričakovanju nove zbrali na tradicionalnem HOKEJSKEM DNEVU HK TRIGLAV KRANJ.

PRIPRAVE NA NOVO SEZONO

Pričetek suhih treningov bo v ponedeljek, 4.5. 2015, potekali pa bodo do konca šolskega leta. Razpored treningov posameznih selekcij že najdete na urniku.

LED SE TOPI

Led se topi, s suhimi treningi nadaljujemo po prvomajskih praznikih. Zdaj je čas, da s hokeja preklopite na končnico v šolskih klopeh.

VADNINA IN ČLANARINA

Skladno z odločitvijo sprejeto na  občnem zboru HK Triglav Kranj v maju 2014, z letošnjim letom prehajamo na ločeno plačevanje vadnine in članarine.

VABILO K DELU REDARJA

HK Triglav Kranj vabi k sodelovanju za delo volonterskega redarja.

VOŠČILO PREDSEDNIKA

Praznični dnevi so priložnost, da se spomnimo lepih dogodkov, ki naj nam dajo dovolj poguma in optimizma tudi za prihodnost. So tudi čas za pohvale in čestitke vsem, ki so k delovanju HK Triglav Kranj karkoli prispevali po svojih zmožnostih in na svojih področjih.

VABILO K DELU PRI ZAPISNIKARSKI MIZI

HK Triglav Kranj vabi k sodelovanju za delo pri zapisnikarski mizi več zainteresiranih posameznikov. Za delo, ki je tudi nagrajeno, pričakujemo vestne posameznike.

V PRODAJI LETNE VSTOPNICE

Tudi v letošnji sezoni bo člansko moštvo Triglava nastopalo v mednarodni INL ligi, boji v tej pa bodo šteli tudi za točke DPS. V Kranju poleg 10 moštev iz Avstrije in Slovenije, dvakrat pričakujemo tudi ljubljansko Olimpijo. Z nakupom letne vstopnice je za kupca po 10. ogledani tekmi vsaka nadaljnja že brezplačna.

DRSAMO PO SVOJEM LEDU!

Končno! Ledena ploskev je pripravljena in že jutri, v soboto, po njem zadrsata selekciji U10 in U12, v nedeljo pa še preostale selekcije. Termine tega vikenda in v naslednjem tednu, preverite na urniku.