HK Triglav

V DVORANO SE VRAČA ŽIVLJENJE!

Po znani kalvariji Ledene dvorane Zlato polje, ki je bila zadnje mesece brez vode in elektrike, zaradi česar skoraj 200 hokejistov Triglava ni moglo zadrsati po ledu in se tako ustrezno pripraviti na prihajajočo sezono, smo danes dobili tudi elektriko.

VČERAJ PRVIČ NA LEDU

Včeraj so vse selekcije orlov, razen najmlajših, prvič v letošnji sezoni zadrsale po ledu. Zaradi znanih težav ne sicer na svojem, kranjskem ledu, temveč na ledenih ploskvah na Bledu in na Jesenicah.

BERČIČ IN MULEJ DRSALKE OBESILA NA KLIN

Prezgodaj sta se drsalke na klin odločila obesiti 24-letna napadalca orlov Jan Berčič in Miha Mulej, ki sta svoje uspešne igre kronala tudi z nastopi v mladinskih reprezentančih selekcijah.

URNIK [LEDENIH] TRENINGOV

Kot ste bili obveščeni - tudi preko medijev, ledu v Kranju še ne bo, bodo pa selekcije z jutrišnjim dnem ledene treninge po urniku pričele izvajati na Bledu in na Jesenicah.

ZAČETEK 2. DELA PRIPRAV

V ponedeljek pričnemo z drugo fazo priprav na novo hokejsko sezono. To začnemo s suhimi treningi, ki bodo trajali do pričetka treningov na ledu, ki se predvidoma začnejo v drugi polovici meseca avgusta.

ČAS ZA POČITNICE

Za nami je dvomesečni prvi del pripravljalnega obdobja za novo tekmovalno sezono 2014/15, drugi se prične 4. avgusta. Do takrat pa na polno izkoristite počitnice!

HOKEJSKI DAN 2014

Na Dnevu hokeja 2014 je bilo ob najuspešnejši sezoni HK Triglav do sedaj zelo veselo. Igralci so prejeli medalje, priznanja in nagrade, pridružila sta se nam tudi člana olimpijske slovenske reprezentance

GORENJSKI GLAS: V TRIGLAVU NAREDILI KORAK NAPREJ

Gorazd Drinovec za Gorenjski glas: "Čeprav se vedno poudarja kriza v Ljubljani in na Jesenicah, smo v našem klubskem hokeju zadnja leta naredili korak naprej."

HOKEJSKI DAN HK TRIGLAV 2014

V sredo,14. 5. 2014, se bomo po uspešni sezoni in v pričakovanju nove zbrali na tradicionalnem HOKEJSKEM DNEVU HK TRIGLAV KRANJ. Srečanje vseh igralcev in igralk, trenerjev in tehničnih vodij, vodstva kluba, sponzorjev in donatorjev ter staršev in prijateljev HK Triglav Kranj, bo priložnost tako za klepet o rezultatih in delu kluba v minuli sezoni 2013/2014, kot tudi za neformalno druženje in pogovore o načrtih za novo tekmovalno sezono 2014/2015

PRIPRAVE NA NOVO SEZONO

Pričetek letnih treningov bo v ponedeljek, 5.5. 2014 in bodo potekali vse do 27.6.2014. Drugi del sledi v ponedeljek 4.8.2014 in bo trajal do pričetka treningov na ledu, ki se predvidevajo 12.8., priprav na Češkem letos ne bo.